Updates

TWAALFDE!

Wat een fantastische dag was dit! Een bijna perfecte race mondde uit in een nooit gedachte twaalfde plek op het IronMan 70.3 World Championships! (Vergeef me alle uitroeptekens, ik leef nu ergens tussen euforie en uitputting!)

Ik hoopte op een plek halverwege mijn veld (plek 40), maar ik heb vandaag iets uit mezelf weten te halen wat ik nog niet kende. Nu ben ik twaalfde van de wereld in mijn leeftijdscategorie! Uitroepteken!

Er is nog zoveel te vertellen, en zoveel mensen wil ik heel graag bedanken voor hun steun dit jaar, maar dat volgt later. Nu wil ik vooral even ontspannen, om zo 'een zachte landing te maken'. (Morgen zal Fred hier de eerste foto's plaatsen, en in de loop van de week zal ik een postje maken over hoe ik mijn wedstrijd beleefd heb, en er is nog een beetje ruw filmmateriaal.)

Ik wil wel nu meteen iedereen bedanken die met mij meegeleefd heeft in de afgelopen dagen, ik heb ontelbare smsjes, mails, tweets en facebookberichten ontvangen. Ze hebben allemaal geholpen!

3 opmerkingen:

 1. Ha Esther, van harte gefeliciteerd. Wat een prestatie en wat een eravring alles bij elkaar. Leuk die sfeerimpressies allemaal. Ik be benieuwd naar je verhaal van tijdens de race. Geniet en rust lekker uit in dat heerlijke klimaat. Liefs, ook van Ad, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi Esther

  Hartelijk Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie en geniet nog maar even lekker na! Wens je nog een fijne week in Florida.
  Yvonne R

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd, wat een topprestatie! Geniet ervan! Groet, Anneke

  BeantwoordenVerwijderen

Esther Brakenhoff Shared by WpCoderX Copyright © 2014

Mogelijk gemaakt door Blogger.