Updates

Nog zes weken

Afgelopen week was een relatieve rustige en makkelijke trainingsweek. Voornamelijk zone 0 en 1, behalve de baantraining daar mocht ik even iets intensiever. Ik voel me dan ook redelijk fit en uitgerust. Het weer was niet heel geweldig, dus eigenlijk kwam het rustige weekje wel goed uit.

Donderdag 30 september werd ik verwacht bij radio 6FM, een regionale radiozender van Huizen, Eemnes en Blaricum, voor een interview wat afgelopen zaterdag is uitgezonden. Ik was uitgenodigd door radiomaker Gilbert Vogt op aanraden van Eva. Het was echt leuk, ik was wel een beetje nerveus, blijf me toch verlegen voelen onder de aandacht voor mijn sport prestaties. Het is een leuk interview geworden, je kunt het hier beluisteren.

De week kon ik vandaag helaas niet zo leuk afsluiten.

Tijdens een rustige duurrit langs de Vecht werd ik van mijn fiets afgereden. Mijn fiets gleed zo onder mij vandaan toen ik een stuurcorrectie moest maken. Onwijs geschrokken begon ik te schelden op de auto, wat is dat toch dat je op een smalle weg met veel bochten weet ik veel hoe hard moet rijden?! Begint de man vervolgens tegen mij dat ik op het midden van de weg zou rijden. Nou ja zeg, ik reed al vrij links omdat er al net een auto gepasseerd was, veel meer kon niet en toen ik dat dus probeerde gleed ik weg door het ongelijke asfalt.

Gelukkig kwamen er twee wielrenners bij, die het direct voor mij opnamen (helpt toch als je een meisje bent ;-) zodat ik even kon bijkomen, van de schrik vooral. Verder heb ik niks, maar even schoot de vorige val van juni door mijn hoofd, en Clearwater... Het zal me toch niet gebeuren dat je 6 weken ervoor een blessure oploopt of erger nog, iets breekt! De twee wielrenners zijn nog een stukje met me opgefietst en ondanks dat zij geen helm op hadden ("gebruik je kop, zet een helm op") was ik erg blij dat zij er waren.

Nog 6 weken voor de wedstrijd, eigenlijk best kort maar aan de andere kant heb ik het gevoel alsof het nog een hele tijd duurt, 13 november klinkt gewoon nog heel ver weg, dan is het al heel koud, snel donker, winter zeg maar. Maar 6 weken is eigenlijk al heel snel...

1 opmerking:

  1. Gudula Stouthamer17 oktober 2010 om 00:33

    Mooie site, leuk om je hier te kunnen volgen.
    Heel bljven, hoor!
    Gudula

    BeantwoordenVerwijderen

Esther Brakenhoff Shared by WpCoderX Copyright © 2014

Mogelijk gemaakt door Blogger.