Updates

Nog zeven weken...

Het begint steeds minder mooi weer te worden, ook de dagen worden rap korter, 's ochtends is het nog schemerig en in de avond kunnen na het acht uur journaal de gordijnen al dicht. Ook wordt het frisser, armstukken en beenstukken horen opeens weer bij de standaarduitrusting.

Maar deze week waren er ineens weer twee mooie, vooral ware dagen, heerlijk! Het begon dinsdagavond, alle wolken trokken weg en toen ik op de atletiekbaan kwam voor mijn training was de bijna volle maan aan het stijgen in een lucht met alleen wat vage strepen en roze kleuren. Het was super mooi! De training leek er wel makkelijk door te gaan. Maar ook het feit dat de afgelopen twee weken de trainingen redelijk rustig zijn, maakt waarschijnlijk zo'n tempo training goed te doen, weinig vermoeidheid in de benen.

Hierna twee dagen met de fiets naar het werk, 's morgens in de mist maar terug in het zonnetje, genieten! Iedere training die ik in een - zij het waterig, zwak, schemerig of half - zonnetje kan afwerken is natuurlijk mooi meegenomen. Want het duurt nog even voor vertrek, nog zeven weken en er komen dus nog heel wat trainingen aan, waar hoogst waarschijnlijk ook heel wat natte bij zullen zitten..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Esther Brakenhoff Shared by WpCoderX Copyright © 2014

Mogelijk gemaakt door Blogger.