Updates

#eenpersoonskartelvormingineenwedstrijdpakje

Vandaag is een lang(weilig)e dag, met maar een paar actieve momenten. Een beetje zoals het hoort op the day before. Ontbijt, spullen pakken (we verkassen van het B&B naar een jeugdherberg), naar de start, wachten, fiets inleveren (met Ironman-newbies Bas&Bas), wachten, briefing. #duurtlangweilig

Nu is het tijd voor een laatste loopje in Einsiedeln. Even de Milka-koeien laten schrikken.

Wat de dag van morgen brengt? Geen idee. De race op Mallorca heeft me toch wat onzeker gemaakt, en de week voor deze had ik een stevige hoest te pakken. Het resultaat: ik weet niet of mijn 'moeheid' van vandaag echt is, of dat het toch gewoon weer toch weer dat stemmetje is. Dat irritante stemmetje dat iedere triatleet kent. 'Ikwilnietikwilnietikwilniet.'


Hoe dan ook, morgen ga ik gewoon hard van start. Zwemmen voelt zelfs nu als een zekerheidje. Hopelijk gaan mijn hoofd en mijn lijf daarna niet kibbelend over straat, maar gaan ze een innig samenwerkingsverband aan. Eentje die uitmondt in een win-win-situatie. Maar het moet ook weer niet een fusie worden, dat leidt ook maar tot een log en bureaucratisch geheel.

Eenpersoonskartelvormingineenwedstrijdpakje, dat wordt mijn zelfbeeld van morgen. Zodat alle snelheid eruit komt die erin zit. Voor de twitteraars onder jullie: #eenpersoonskartelvormingineenwedstrijdpakje wordt de hashtag van morgen.

Morgenochtend vind je hier alle beschikbare info waarmee je mijn Ironman70.3 Rapperswil kunt volgen, mijn start is om 9:00 uur exact. (Fred heeft bij de finish een plek van 4 vierkante meter gevonden met wifi-bereik (gevoelige jongen), en is bereid om de bezetting van wat hij zijn Area 51 noemt op leven en dood te bevechten. Wanneer dat levend lukt zal hij via twitter wat updates sturen.)

Hieronder nog een paar foto's van het loopparcours. En ja, die trap mag ik ook op. Twee keer.


 

2 opmerkingen:

  1. Hi Esther, super dat je vierde bent geworden, het was voor ons een eer om zomaar naast een BN'r in de rij te staan! Volgend jaar zeker weer! Succes met je komende wedstrijden! Groetjes newbie Bas uit Amsterdam :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gruezi Esther! Wat een mooie website! Heel goed gedaan die 4e plek! Zie je wel dat je een echte BN'er bent, of je nou wil of niet... :-) En daarmee mogen wij op de foto staan! Wij vonden het ook top, echt een super ervaring! Daar gaan we er zeker meer van doen... Succes daar met trainen! Oef Widerluergen, Bas v Houts uit Zurich :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Esther Brakenhoff Shared by WpCoderX Copyright © 2014

Mogelijk gemaakt door Blogger.